top of page
+3630 218 8660

✔ Egyszerű össze- és szétszerelés ✔ Nagy kapacitás és stabilitás ✔ A skandináv időjárási viszonyokhoz tervezve

A legzordabb időjárási körülményeknek is ellenáll

Skandináv jóváhagyással

A Hardlife tárolóegységek négyévszakos felhasználásúak. 100%-ban vízálló, UV-védett és tűzálló termékeinkkel minden időben biztonságban tudhatja értékeit.

Élettartam

Horganyzott acélvázaink élettartama 10-15 év. A megválasztott ívtávolság rendkívüli strabilitást és masszivitást kölcsönöz minden termékünknek, melyek így  ellenállnak a legzordabb időjárási körülményeknek is.

Tervezési/építési engedélyek, mire van szükség?

 *Bár a legtöbb termékünk az ideiglenes építmények kategóriájába tartozik, és nem igényelnek tervezési/építési engedélyt, javasoljuk, hogy szerezze be a helyi önkormányzat hozzájárulását, a hatósági vizsgálatok elkerülése érdekében.

Rugalmasság és sokoldalúság

Raktározási megoldásaink rugalmasan felhasználható tereket eredményeznek, egyszerű telepítéssel és bontással. További információért a telepítési módokról és arról, hogy mi a legjobb megoldás az Ön számára, tekintse meg Telepítési útmutatónkat.

HÁZ FORMÁJÚ RAKTÁRSÁTRAK
Konténersátrak

1. ​Kiváló minőségű PVC szövet

Ellentétben más, piacon elérhető termékekkel, melyek esetében rossz minőségű PE szövet kerül felhasználásra, mi kizárólag nagy  teherbírású PVC-t használunk - különböző vastagsággal, az Ön speciális raktározási igényeinek megfelelően.

A választott sátor anyaga nagy hatással lehet a tárolóegység élettartamára és hasznosíthatóságára vonatkozóan. A PVC anyag piacvezető szövet az iparágban, melynek alkalmazása nagymértékben járul hozzá az áru biztonságos tárolásához-  ezért javasoljuk, hogy PE helyett mindig PVC szövetet válasszon.

2. Nagy teherbírású acél

A raktársátrak masszivitását alapvetően határozza meg a felhasznált acél súlya és vastagsága. Minden tárolóegységünk horganyzott acélból készül a rozsdásodás elkerülésének érdekében, és különböző boltív távolsággal rendelhetők, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb éghajlati viszonyoknak.

A tárolóegység kiválasztásakor mindig fordítson kiemelkedő figyelmet az össztömegre. Minél nagyobb a súly, annál jobb minőségű acél került a gyártás során felhasználásra.

3. Pénzügyi tudatosság

Egy Hardlife termék átlagosan annyiba kerül, mint egy azonos méretű raktár 1 éves bérlete. Termékeink 10+ éves élettartamával kalkulálva, egy éves bérleti díjnak megfelelő vételár kifizetése után további 9 év használat áll rendelkezésére- ingyen!

 

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy bármelyik Hardlife Utility termék megvásárlásával akár 90%-ot spórolhat a bérleti díjon - a pénzügyi tudatosság jegyében.

BEST SELLERS

​FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

Megbízható minőség, kedvező áron - félköríves kialakítású tárolósátraink minden helyzetben praktikus megoldást kínálnak.

​HÁZ FORMÁJÚ RAKTÁRSÁTRAK

A tökéletes testreszabható tárolási megoldás - ház formájú sátraink dupla rácsos szerkezetűek, többféle méretben, súlyban és szövettel elérhetők, az Ön raktározási igényeihez alkalmazkodva.