top of page
+3630 218 8660

Rólunk

Hardlife raktársátrak, ponyvasátrak és konténer megoldások

A Hardlife Europe Kft. a nemzetközi Hardlife csoport része, amely Skandináviában, az Egyesült Királyságban és Kelet-Európában van jelen, és a legtöbb európai országba, valamint Afrikába és az Egyesült Államokba is értékesít. A cégcsoport számos különböző piaci szegmensben végez tevékenységet, beleértve az építőipari berendezéseket, valamint a logisztikai, mezőgazdasági és építőipari raktározási megoldásokat.

2012-es indulása óta a Hardlife csoport erőteljes növekedést tapasztalt és számos európai országban aktívan terjeszkedik. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű és innovatív termékeket kínáljunk alacsony és versenyképes áron.

A Hardlife termékkínálatát képző raktársátrakat, ponyvasátrakat, konténerirodákat, szállítókonténereket, valamint a zuhany- és WC-fülkékből álló kollekciót kifejezetten arra tervezték, hogy legyen szó akár Skandinávia sarkvidékeiről, vagy Afrika száraz és napos klímájáról, minden időjárási viszony között ellenálljanak a legzordabb környezeti hatásoknak is. Nagy teherbírású, kiváló minőségű acélszerkezeteink és ponyváink hosszú élettartamot garantálnak termékeinknek, melyek a legkülönbözőbb célokra hasznosíthatók: tárolósátorként, raktársátorként, mobil garázsként, telephelyi irodáként, állatmenhelyként, mobil kávézóként, lóistállóként vagy repülőgép-hangárként - céljainak csak a képzelet szabhat határt. Széles portfóliónk kielégíti a legkülönbözőbb egyedi szükségleteket -és  örömmel személyre szabjuk termékeinket az Ön igényei szerint is!

Elkötelezett munkatársainkból álló nemzetközi csapatunk célkitűzése, hogy költséghatékony megoldásokat kínáljon az Ön mindennapi tárolási és raktározási szükségleteire - minőség, kompromisszumok nélkül!

Bárhol is legyen a világon - keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

bottom of page