top of page
+3630 218 8660

Ponyvagarázs

Ponyvagarázsaink nagyszerű megoldást jelentenek, ha tárolóhelyet keres járművei számára. Termékeink sokféle színben és méretben elérhetőek, így praktikus tárolási megoldást jelentenek autók, kisteherautók, motorok és egyéb járművek, valamint csónakok számára. A mobil beállók kiváló alternatívát jelentenek a költséges épített garázsokkal szemben, lehetővé téve a rendelkezésre álló hely maximalizálását. Mobilgarázsaink kiváló minőségűek, 100%-ban vízállóak és UV-állóak, egész évben kihasználható tárolási lehetőséget biztosítva.

A mobilbeálló szimpla rácsos acélváza Q215 acélcsövekből és a nagy teherbírású PVC szövetből készült, kifejezetten arra tervezve, hogy megvédje járművét az időjárási viszontagságoktól.

Mobilgarázsaink a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet, tökéletes menedéket nyújtva személygépkocsik, lakóautók, motorok, lakóautók, mini teherautók és kisbuszok számára. Rendelhetők különböző szerkezettel, különféle anyagból, formával és méretben. A Hardlife mobilgarázsok hatékony megoldást nyújtanak- megfizethető áron!

Multifunkciós tárolóegységek

Egész éves használatra tervezve

Extra erős, horganyzott acélváz szerkezet

Kiváló minőségű, tartós PVC szövetborítás

Egyszerű telepítés és bontás

TERMÉKEK

​FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

Megbízható minőség, kedvező áron - félköríves kialakítású tárolósátraink minden helyzetben praktikus megoldást kínálnak.

​HÁZ FORMÁJÚ RAKTÁRSÁTRAK

A tökéletes testreszabható tárolási megoldás - ház formájú sátraink dupla rácsos szerkezetűek, többféle méretben, súlyban és szövettel elérhetők, az Ön raktározási igényeihez alkalmazkodva.

​KONTÉNERSÁTRAK

Használja ki a rendelkezésre álló helyet szállítókonténerei között! A Hardlife konténersátrak költséghatékony megoldást kínálnak arra, hogy tárolót hozzon létre egy olyan helyen, amely egyébként kihasználatlan lenne.

​ÁLLATTARTÓ SÁTRAK 

Állattartási igényekre szabva: a Hardlife állattartó sátrak zárt homlokzattal és légáteresztő oldalfalakkal rendelkeznek, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak mindenféle élőállat elhelyezésére illetve a takarmány tárolására.

​KONTÉNEREK ÉS KABINOK

A Hardlife mobil irodakabinok megfizethető, sokoldalú felhasználású késztermékek, kifejezetten arra tervezve, hogy ideiglenes irodákként szolgáljanak építkezéseken illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken. 

​MOBILBEÁLLÓK

MOBILBEÁLLÓK

Ha helyszűkében van: mobilgarázsaink a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet, tökéletes menedéket nyújtva járművei számára.

​MOBIL WC-K

A Hardlife mobil WC-ket kifejezetten arra tervezték, hogy ideiglenes toalettként szolgáljanak építkezéseken, illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken. Jól alkalmazható, hordozható, költséghatékony megoldás.

KONTÉNER IRODÁK

Előregyártott irodakabinok a bővíthető munkaterületért - ezeket a kabinokat kifejezetten arra tervezték, hogy ideiglenes irodákként szolgáljanak építkezéseken, illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken.

​KONTÉNER IRODÁK

Nem találja a kívánt színt vagy méretet? Kérjük, lépjen kapcsolatba értékesítési csapatunkkal a megadott elérhetőségek egyikén. Széles választékkal, nagy raktárkészlettel rendelkezünk az Egyesült Királyság területén, olyan méretekben és színekben, melyek oldalunkon nem szerepelnek.

+3630 218 8660