top of page
+3630 218 8660
​FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

Megbízható minőség, kedvező áron - félköríves kialakítású tárolósátraink minden helyzetben praktikus megoldást kínálnak.

​FÉLKÖRÍVES RAKTÁRSÁTRAK

A tökéletes testreszabható tárolási megoldás - ház formájú sátraink dupla rácsos szerkezetűek, többféle méretben, súlyban és szövettel elérhetők, az Ön raktározási igényeihez alkalmazkodva.

​KONTÉNERSÁTRAK

Használja ki a rendelkezésre álló helyet szállítókonténerei között! A Hardlife konténersátrak költséghatékony megoldást kínálnak arra, hogy tárolót hozzon létre egy olyan helyen, amely egyébként kihasználatlan lenne.

​ÁLLATTARTÓ SÁTRAK 

Állattartási igényekre szabva: a Hardlife állattartó sátrak zárt homlokzattal és légáteresztő oldalfalakkal rendelkeznek, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak mindenféle élőállat elhelyezésére illetve a takarmány tárolására.

KONTÉNEREK ÉS KABINOK

A Hardlife 40 lábas oldalajtós konténereket tartós, nem romlandó áruk biztonságos szállítására és tárolására tervezték, míg a Hardlife hordozható, mobil kabinok ideiglenes irodaként szolgálhatnak - például építkezéseken, vagy infrastruktúrától távol eső helyeken.

A Hardlife konténerek és kabinok kész megoldást jelentenek a térben. A konténerek és kabinok szívós és erős acélvázból készülnek, és rendkívül stabil furnérpadlóval és nagy hézagú ajtókkal büszkélkedhetnek. A kabinok jól felszerelt ablakokkal rendelkeznek. A Hardlife konténerek és kabinok többféle méretben is elérhetők, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, és kiváló ár-érték arányt képviselnek.

​KONTÉNEREK ÉS KABINOK

A Hardlife mobil irodakabinok megfizethető, sokoldalú felhasználású késztermékek, kifejezetten arra tervezve, hogy ideiglenes irodákként szolgáljanak építkezéseken illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken. 

​MOBILBEÁLLÓK

MOBILBEÁLLÓK

Ha helyszűkében van: mobilgarázsaink a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet, tökéletes menedéket nyújtva járművei számára.

​MOBIL WC-K

A Hardlife mobil WC-ket kifejezetten arra tervezték, hogy ideiglenes toalettként szolgáljanak építkezéseken, illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken. Jól alkalmazható, hordozható, költséghatékony megoldás.

KONTÉNER IRODÁK

Előregyártott irodakabinok a bővíthető munkaterületért - ezeket a kabinokat kifejezetten arra tervezték, hogy ideiglenes irodákként szolgáljanak építkezéseken, illetve egyéb, infrastruktúrától távol eső helyeken.

​KONTÉNER IRODÁK
bottom of page